Sinopsis Filem 99 Kali Rindu

Baru je semalam tengok lakonan Aeril Zafril dalam Cinta Kura-Kura.Citer tu dah lama tapi kerana boring yang melampau terpkasa la selongkar semua gedung movie yang ada kat hostel ni.Citer tu best sebab Zizan jadik kura-kura..hehehe

Nampaknya Qaseh kembali lagi setelah bergelar Doktor dalam Cinta qaseh..hehehe

Sinopsis 99 Kali Rindu

Sebuah filem yang mengisahkan Fakhruddin Attar (lakonan Aeril Zafri)yang kematian isterinya Saidatul Nafisa. Attar bersedih selepas kematian isterinya dan mulai berhijrah untuk menghilangkan rasa sedih itu. Semasa dalam proses penghijrahan itu dia telah bertemu dengan 2 wanita secara tak sengaja, iaitu Fatin Qalbie dan Zazlena.


Pertemuan pertama dengan Zazlena ialah semasa Attar hendak menyeberangi jalan dan dia telah dilanggar oleh Zazlena, kerana rasa bersalah, Zazlena telah merawat Attar di rumahnya hingga sembuh. Miqdad abang kepada Zazlena telah menceritakan kisah adiknya yang sedang bertarung dengan sejenis penyakit.

Pertemua kedua, Attar telah menyelamatkan Fatin Qalbie seorang DJ yang diserang oleh seseorang yang tidak suka kepadanya. Sejak itu Fatin Qalbie telah jatuh cinta kepada Attar. Apa yang menimbulkan konflik ialah tidak lama lagi Fatin Qalbie akan ditunangkan dengan seorang pemuda (dilakonkan oleh Azrel Ismail).
Antara 2 wanita ini, siapakah yang akan dipilih oleh Attar, Zazlena atau Fatin Qalbie? adakah Hilma Aqila (Diana Amir)akan muncul semula untuk mencari cintanya semula dengan Attar.

Nak pergi panggung memang tak la so kena la tunggu uploder yang baik hati download..hehehe

Tinggalkan Komen

*