Promosi Tambang Murah Air Asia – Tiket Air Asia Murah

Promosi Tambang Murah Air Asia – Tiket Air Asia Murah

Air Asia buat promosi lagi selepas promosi tambang murah yang lepas,kini Air Asia kembali lagi dengan promosi ‘Biggest Indonesia Sale’, dengan tawaran 2 juta tempat duduk promosi ditawarkan ke destinasi di Indonesia dari hab syarikat penerbangan Air Asia di Kuala Lumpur, Johor Bahru, Pulau Pinang dan Kota Kinabalu.

biggest

Tambang serendah RM59 sehala membolehkan orang ramai untuk terbang dari Kuala Lumpur ke destinasi di Indonesia seperti Medan, Banda Aceh, Padang, Pekanbaru, Palembang, Solo atau Semarang.

Bagi tambang dari serendah RM79, AirAsia menyediakan penerbangan langsung dari Kuala Lumpur ke Makassar, Jogjakarta, Lombok atau Jakarta dan juga melalui hab lain seperti dari Pulau Pinang ke Medan; dari Johor Bahru ke Jakarta, Medan atau Surabaya dan dari Kota Kinabalu ke Bali atau Jakarta.

Pasti seronok kakak-kakak dan mak cik yang suka shopping.Nampaknya semua barang mestilah dari Indonesia.Boleh jugak ambil kesempatan beli barang raya.Jom gegarkan promosi tiket murah Air Asia sekarang.Tempah tiket di www.airasia.com

Komen Pembaca

 1. Bila lg Air Asia nak buat promosi ke kk..dah masuk bulan june masih tak nampak offer lg..nak order ticket ni utk thn depan 2014

 2. junainah says:

  Ada tiket murah ke bandung

 3. Sampai skrg asih tak ada lg ke promosi tambang murah ke kk utk thn depan.mcmana nak order ni??

 4. antix's zivara says:

  Booking tiket tuk thn depan,bln bape agak2 ade tiket murah

 5. Tiket murah ke lagkawi tuk thn dpn ada x

 6. as salam..ade promotion utk ke bandung x next year?

 7. promotion to bandung ade x yerk for next year?

 8. tiket murah ke bandung dari kota kinabalu untuk tahun depan bulan 2 ada tak???

 9. Ibnor hafizi says:

  Berapa harga tiket penerbangan pergi dan balik dari KLIA ke KK utk OKU…

Tinggalkan Komen

*